اینورتر و یو پی اس

ساخت وبلاگ

 

تمامی دستگاه های الکترونیکی جهت راه اندازی و کار نیاز به جریان الکتریسیته دارند. وجود نوسانات در این دستگاه ها سبب صدمات شدید به آن ها می شود. بنابراین بهتر است جهت حفاظت از مدارهای داخلی دستگاه به منبع تغذیه ای همیشگی، ثابت و بدون هر گونه نوسان و نویز در اختیار داشته باشیم. منابع تغذیه به دلایل برخی تغییرات تکنیکی محیطی قطع و یا دچار توقف های نامنظم زمانی خواهند شد. در این زمان نیاز به منبع تغذیه ای می باشیم که دارای باتری بوده و بتواند دستگاه را در بازه زمانی زیادی تغذیه نماید. دو روش استفاده از اینورتر و یو پی اس از جمله روش های تغذیه دهی دستگاه می باشد. که در ادامه به توضیح مفصل در این دو مورد می پردازیم.

یو پی اس بیشتر جهت لوازم حساس و نرم افزاری مانند کامپیوتر جز ارجحیت استفاده می باشد. در صورتی که اینورتر جهت پشتیبانی تجهیزات خانگی مانند تلویزیون، کولرها، لامپ های الکترونی و…. مورد استفاده قرار می گیرد.  یو پی اس که مخفف کلمه منبع تغذیه بدون توقف می باشد یک مدار یا همان دستگاه الکتریکی است که بلافاصله پس از قطع برق شهری و بدون هر گونه توقفی منبع تغذیه دستگاه مورد نظر را محافظت و پشتیبانی می کند. برخی ابزارها و وسایل باید به شکل مداوم به کار خود ادامه دهند تا به آن ها آسیبی نرسد.  اینور نیز دستگاهی است جهت تبدیل جریان AC به DC که مقدار بار را در خود ذخیره می نماید. زمانی که منبع تغذیه از کار باز می افتد توان DC به AC مبدل شده و به دستگاه مربوطه منتقل می گردد.

تفاوت های عملکردی اینورتر و یو پی اس

اینورتر جریان DC را مورد تبدیل قرار می دهد تا نیازهای دستگاه ها را جهت کار انجام دهد. اینورتر از رله ها و دیگر حسگرها در زمان مورد نیاز با استفاده از جریان DC استفاده می نماید و در صورت عدم نیاز باتری را جهت شارژ DC استفاده می کند. یو پی اس نیز تقریبا وظیفه ای مشابه منبع تغذیه انجام داده و جهت فراهم نمودن توان مورد نیاز دستگاه تقریبا مانند اینورتر عمل می کند. ولی یو پی اس سطح ولتاژ ورودی را کنترل کرده و برحسب ولتاژ مورد نیاز تجهیزات تنظیم می نماید.
مقدار زمان تبدیل ( بازه زمانی که باید صرف شود تا سیستم پشتیبانی باتری جهت ایجاد ارتباط پس از قطع جریان الکتریسیته آن را پشتیبانی نماید) اینورتر حدود ۵۰۰ میلیونیوم ثانیه و مقدار زمان تبدیل یو پی اس در حدود ۱۵ هزارم ثانیه می باشد. این زمان با توجه به نوع دستگاه تغذیه کننده و علل دیگر با کمی تاخیر عمل می کند ولی بهترین سیستم در مواقع حساس به تاخیر زمانی شاید بتوان گفت اینورتر بهتر عمل می کند.
یو پی اس به سه دسته: یو پی اس offline، یو پی اس online و یو پی اس line- interactive طبقه بندی می شود. در صورتی که اینورتر ها به سه دسته موج مربعی، شبه موج و موج سینوسی طبقه بندی می-گردند. از نظر مقدار هزینه یو پی اس به دلیل مدارات پیچیده و فناوری بکار رفته در آن گران تر از اینوتر می باشد.

منبع: اینورتر و یو پی اس

 

 

باتری یو پی اس   فروش باتری یو پی اس    یو پی اس   قیمت باتری یو پی اس   استابلایزر

educonsulting...
ما را در سایت educonsulting دنبال می کنید

برچسب : اینورتر و یو پی اس,یو پی اس,اینورتر,استفاده از اینورتر و یو پی اس, نویسنده : educonsulting educonsulting بازدید : 194 تاريخ : يکشنبه 14 آذر 1395 ساعت: 18:19

لینک دوستان

خبرنامه